Animals In Distress (A.I.D.)
Animals In Distress (A.I.D.) 

Animals in Distress is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling in Andalusië, gewijd aan het vinden van een thuis voor gedumpte, zwervende en mishandelde dieren in Coín en omliggende dorpen in dit deel van Málaga, Spanje. Alle honden die we redden en verzorgen zitten in ons asiel en de jonge puppy´s zitten in opvanggezinnen. Ook hebben we een klein kattenverblijf. Onze missie is om te proberen een goed en veilig thuis te vinden voor de zwerf, achtergelaten en mishandelde dieren die op straat zijn, dus ook die een auto ongeluk hebben meegemaakt. De meeste honden en katten worden geplaatst in Nederland en sommige in Belgie, Verenigd Koninkrijk en Spanje. Wanneer onze financiën het toelaten proberen we ook de individuele en de kleinere liefdadigheids instellingen welke zoveel dieren hebben en geen financiële middelen te helpen met voer en dierenartskosten. Onze liefdadigheidsinstelling heeft geen betalende leden en we zijn geclassificeerd als 'Animos sin lucro' wat exact vertaald betekent 'bedoelingen zonder winstoogmerk', met andere woorden, alle donaties worden gebruikt voor het helpen van deze dieren. Niemand van onze liefdadigheidswinkel vrijwilligers of van ons comité, met inbegrip van onszelf, krijgt een salaris dus we hebben al uw hulp nodig. We krijgen geen subsidies van de overheid. Om te doneren klik hier of de donatieknop onderaan. Help ons om hun te helpen!

Doneren
mischa
15.000 honden worden er ieder jaar gedumpt Andalucia….
shop volunteers

Wij hebben nodig

Vliegtuig transport kennels

Wij hebben nodig

Vrijwilligers voor onze shop

Wij hebben nodig

Fondsen wervers

 

.
Een video over onze organisatie
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Urgent funds required for operations
harry operation

Oproep voor donaties'

Help ons om door te gaan met ons werk '

Help ons om hen te helpen !!! - Er zijn vele loslopende, mishandelde dieren die bij ons komen met gebroken poten, ontwrichte heupen en levensbedreigende verwondingen. Wij helpen zoveel als we kunnen, maar we zijn beperkt als gevolg van de enorme dierenarts kosten. We zijn afhankelijk van donaties om de operaties te kunnen betalen.
Doe een eenmalige donatie
voor een rescue hond
Welk bedrag wilt u doneren?
.

 

 

  Maak een donatie met u Credit Card. Alle donaties worden dankbaar ontvangen.
  Waarom geen gebruik maken van uw credit card via PayPal
  Het is snel, gratis en veilig!
   
  facebook animals in distress.
  .

  Blijf op de hoogte
  Vul je e-mail adres in

   
   

2€ CLUB TO HELP OUR DOGS

HELP!!!


Dit zijn enkele van onze honden die bij ons verblijven en medische zorg nodig hebben. Ze hebben een ongeluk gehad, zijn ziek of hebben  Leishmania. Al deze extra kosten gaan ten kostte van ons goede doel. We kunnen alleen maar helpen maar met uw hulp kunnen we nog veel meer helpen. We weten dat het geld moeilijk te vinden is, dus we vragen niet veel. Wij vragen u om lid te worden van onze 2 € club. Ja slechts 2 € per maand gedurende 12 maanden, totaal 24 euro per jaar. Dit is toch niet te veel gevraagd? Het zal voor ons een groot verschil maken. Deel dit met je vrienden en probeer de dieren die onder onze zorg zijn te helpen. Ga naar deze link: http://www.animals-in-distress.eu/donate.html Dank u!